αρχική σελίδα
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ  RSS 2.0 

ΙΔΡΥΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Για να ιδρυθεί μία Ατομική Επιχείρηση θα πρέπει:  Nα υπάρχει ή να εξευρεθεί ο Χώρος Εγκατάστασης της. Η ύπαρξη επαγγελματικής εγκατάστασης αποδεικνύεται, είτε με συμβόλαιο ιδιοκτησίας ακινήτου, είτε με μισθωτήριο, είτε με παραχωρητήριο.Να ασφαλιστείτε στο Υποχρεωτικό Ασφαλιστικό Ταμείο, που υπάγεστε.Να πάρετε από το Επιμελητήριο: "Βεβαίωση για το δικαίωμα χρήσης της Επωνυμίας και του Διακριτικού Τίτλου", που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε στην επιχείρησή σας - Έντυπο Αίτησης Προεγγ..... (13/04/2009)

περισσότερα »

ΙΔΡΥΣΗ Ο.Ε.

  Για να ιδρυθεί μία Προσωπική Εταιρεία (Ο.Ε. & Ε.Ε.) θα πρέπει:Nα υπάρχει ή να εξευρεθεί ο Χώρος Εγκατάστασης της. Η ύπαρξη επαγγελματικής εγκατάστασης αποδεικνύεται, είτε με συμβόλαιο ιδιοκτησίας ακινήτου, είτε με μισθωτήριο, είτε με παραχωρητήριο.Να ερευνηθεί στο Επιμελητήριο αν η Επωνυμία ή ο Διακριτικός Τίτλος (που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε), χρησιμοποιούνται ήδη ή έχουν καταχωρισθεί και κατοχυρωθεί από άλλη επιχείρηση - Έντυπο Αίτησης  Προέγκρισης. Σημείωση: Για να εκδοθεί από..... (09/03/2009)

περισσότερα »

ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Για να ιδρυθεί μία Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε) θα πρέπει:  Nα υπάρχει ή να εξευρεθεί ο Χώρος Εγκατάστασης της. Η ύπαρξη επαγγελματικής εγκατάστασης αποδεικνύεται, είτε με συμβόλαιο ιδιοκτησίας ακινήτου, είτε με μισθωτήριο, είτε με παραχωρητήριο.Να ερευνηθεί στο Επιμελητήριο αν η Επωνυμία ή ο Διακριτικός Τίτλος (που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε), χρησιμοποιούνται ήδη ή έχουν καταχωρισθεί και κατοχυρωθεί από άλλη επιχείρηση - Αίτηση Προέγκρισης. Σημείωση: Για να εκδοθεί από το Επιμελητήριο Χίου  ..... (09/03/2009)

περισσότερα »

ΙΔΡΥΣΗ Ε.Π.Ε.

  Για να ιδρυθεί μία Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) θα πρέπει:Nα υπάρχει ή να εξευρεθεί ο Χώρος Εγκατάστασης της. Η ύπαρξη επαγγελματικής εγκατάστασης αποδεικνύεται, είτε με συμβόλαιο ιδιοκτησίας ακινήτου, είτε με μισθωτήριο, είτε με παραχωρητήριο.Να ερευνηθεί στο Επιμελητήριο αν η Επωνυμία ή  ο Διακριτικός Τίτλος (που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε), χρησιμοποιούνται ήδη ή έχουν καταχωρισθεί και κατοχυρωθεί από άλλη επιχείρηση - Έντυπο Αίτησης  Προέγκρισης. Σημείωση: Για να εκδοθεί..... (09/03/2009)

περισσότερα »

ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Για να ιδρυθεί ένας Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Συν. Π.Ε.) θα πρέπει:  Nα υπάρχει ή να εξευρεθεί ο Χώρος Εγκατάστασης του. Η ύπαρξη επαγγελματικής εγκατάστασης αποδεικνύεται, είτε με συμβόλαιο ιδιοκτησίας ακινήτου, είτε με μισθωτήριο, είτε με παραχωρητήριο.Να ερευνηθεί στο Επιμελητήριο Χίου αν η Επωνυμία ή  ο Διακριτικός Τίτλος (που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε), χρησιμοποιούνται ήδη ή έχουν καταχωρισθεί και κατοχυρωθεί από άλλο Συνεταιρισμό - Έντυπο Αίτησης  Προέγκρισης. Σημείωση..... (09/03/2009)

περισσότερα »
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)