αρχική σελίδα
Δευτέρα, 23 Σεπτεβρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΥΑΧ: Διακήρυξη Διαγωνισμών
11/06/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Χίου (Δ.Ε.Υ.Α Χίου) προκηρύσσει:

- Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα "Παροχή Υπηρεσιών Ενδοσκόπησης Δικτύων Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Ομβρίων". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 20/6/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα "Προμήθεια Αυτόματων Γρασαδόρων μικρών Βιολογικών Σταθμών". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 25/6/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα "Προμήθεια Γάλακτος". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 27/6/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα "Προμήθεια Ρουχισμού Ασφαλείας". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 2/7/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

Οι οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν στο πρωτόκολλο της Δ.Ε.Υ.Α Χίου στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, Λεωφόρος Ενώσεως έναντι Αεροδρομίου. 

Επισυνάπτονται οι αναλυτικές Διακηρύξεις.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 4
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 3
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 1
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2