αρχική σελίδα
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΙΝΣΕΤΕ: Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων (Executive Seminars) στο νησί της Χίου στις 17 & 18 Ιανουαρίου και στις 10 & 11 Μαρτίου 2020
25/11/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

                                                          Δελτίο Τύπου

 

Τα ExecutiveSeminars του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), ταξιδεύουν στη Χίο.

 

Οι εκπαιδευτικές δράσεις (ExecutiveSeminars) του ΙΝΣΕΤΕ συνεχίζονται για πέμπτη συνεχή χρονιά, με σύγχρονες και στοχευμένες θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), θα επισκεφθεί πάνω από 12 πόλεις με ExecutiveSeminars, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού.

Tο ΙΝΣΕΤΕ θα επισκεφθεί με δύο εξειδικευμένα ExecutiveSeminarsτο νησί της Χίου.

Στις 17 και 18 Ιανουαρίου οι επαγγελματίες του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ExecutiveSeminarF&B Marketing Masterclass, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο σύγχρονο γαστρονομικό μάρκετινγκ, με στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων τους. 

Στις 10 & 11 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το ExecutiveSeminarService Excellence,  που πραγματεύεται όλα τα μυστικά της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της δημιουργίας αφοσιωμένων επισκεπτών. 

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέραν της ολοκληρωμένης διοργάνωσης και υλοποίησης των ExecutiveSeminars, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50%-70%) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση στον τόπο τους με περιορισμένη δαπάνη. 

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί πάνω από 200 ExecutiveSeminars, σε 17 πόλεις της Ελλάδας, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 4.500 επαγγελματίες του τουρισμού.

 

Κλείστε τη δική σας θέση σε ένα ExecutiveSeminar του IΝΣΕΤΕ πατώντας στο σύνδεσμο

https://mailchi.mp/insete/insete-executive-seminars-2019-2020-dodekanisa-596785   

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ExecutiveSeminarsINSETE2019_2020CHIOS