αρχική σελίδα
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου: Μέτρα τάξης κατά την θερινή περίοδο στον Κεντρικό Λιμένα Χίου
29/07/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

πατήστε για μεγέθυνση

 Επισυνάπτεται αναλυτική απόφαση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που αφορά στα μέτρα τάξης κατά τη θερινή περίοδο στον Κεντρικό Λιμένα Χίου. Συνοπτικά:

- Έως την Παρασκευή 2/8/2019 απαγορεύεται η στάση από οδό Νεωρείων ως το τέλος της οδού Ελ. Μανίκα (Μπούρτζι) 2 ώρες πριν την άφιξη των πλοίων, όλων των οχημάτων που δεν έχουν σκοπό να επιβιβάσουν και αποβιβάσουν επιβάτες ή αποσκευές που ταξιδεύουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία

- Επίσης, έως την 2/8/2019 και από ώρα 17:30 έκαστης ημέρας, απαγορεύεται η χρήση για στάση - στάθμευση επί του χωμάτινου χώρου πλησίον του Κεντρικού Λιμεναρχείου και όπισθεν γεφυροπλάστιγγας

- Για όλες τις ημέρες της εβδομάδας για τους θερινούς μήνες ισχύει το ωράριο για τις φορτοεκφορτώσεις

- Αναφορικά με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, επιτρέπεται κατόπιν ύπαρξης διαθέσιμου χώρου στην πρόσοψη του κάθε καταστήματος ενοικίασης αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται επί της οδού Νεωρείων, η κάθετη στάθμευση οποιουδήποτε σύννομου οχήματος και όχι αποκλειστικά μόνο ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

- Από Παρασκευή 19/7/2019 και μέχρι νεοτέρας απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων πλησίον των θέσεων που είναι πλαγιοδετημένα τα Υπηρεσιακά σκάφη του Λ.Σ και Π.Ν.

 

Παρακαλούμε δείτε την αναλυτική απόφαση στο συνημμένο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ